Shoe`s on ice
Skoleoppgave:

Tid: 2 Timer
Tema: Reklame
Produkt: Valgfrie Sko

Oppgaven krevde:
- Action fyllt, Fart, “Smell” i bildet.
- Farger, kontraster
- Vinter, snø, sludd
- Urbant, by liv.

Dette ble resulatet etter 1 time i Karl Johann i Oslo. Gjerne kommenter!
Med tanke på at jeg starten uten noen form for modell og ingen sko, og vi hadde 1 time på å skape en idè og gjøre bildet, så er jeg någenlunde fornøyd.

Mye som kunne vært gjort bedre, f.eks bakgrunn og små detaljer, med ikke som skole elev og en tidsramme på 2 timer.
Utstyr
  • D300
  • 24-70 mm
  • Brennvidde24mmmm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446105} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kyrre M.

Hei Sondre

Jeg er forsiktig med å kommentere bilder på galleriet, men som du selv nevner dette ble ganske bra med den tidsramme og de midler du hadde til disp. Lærerik oppgave som krever at man er krativ og tar i bruk det som er tilgjengelig. Skarpheten, farger, is,naken hud, vann i bevegelse som følger foten fungerer meget bra. Selv de utbrente delene av isen tilfører bildet fart og trøkk.
Bakgrunnen stjeler en del oppmerksomhet føler jeg, ville gjerne sett noen alternativer med en mer monoton, men gjerne urban og røff bakgrunn i kontrast til is, lys og sko. Med en mer monoton bakgrunn kunne man kanskje beskjære noe av isen i bunn og til venstre. Røde sko var et godt valg de river seg løs fra bildet. Mitt siste ankepunkt er at venstre hæl ikke er i siluett, det kan med letthet fikse med kloneverkstøyet. Som sagt det er ikke med lett hjerte jeg kommenterer et bilde såpass utfyllende på galleriet, du får være vennlig å ta det i beste mening.mvh Kyrre
Sondre G.

Er utrolig takknemmelig for alt av kommentarer, studerer som sakt fotografi ved NKF Oslo, og da hjelper alt fra kritikk til ros :) Så det setter jeg veldig pris på.

Er veldig enig i det du sier, hadde tidsaspektet vært større, så ville det nok blitt lagt endel mer planlegging ned i bildet. Men det handlet også litt om å bruke den tiden mann hadde, og gjøre det beste ut av det.

Hadde det vært opp til meg, så ville jeg nok valgt en litt cleanere bakgrunn, men samtidig kjøre på det urbane. For jeg syns det skaper kontraster imot det "classy & stilfulle". Men her i bildet blir det for mye rot og personer.

Men igjen så liker jeg veldig godt strukturen i isen sammen med kontrastene i fargene. Hvit, Svart og Rødt er som regel 3 farger som passer veldig godt sammen, og jeg liker også å jobbe med røde produkter når noe skal stå frem i et bildet, spesielt ute på denne årstiden. For meg så appelerer jo også den røde fargen ting som selvsikkerhet, vulgært og kanskje litt erotisk. Selv om det ikke har noen fremstilling i dette bildet, så ligger det liksom litt automatisk i bakhodet, sammen med de høye-hælene.

Men tusen takk for kommentaren :)
Carl-Steinar J.

Artig og fint bilde. Jeg ville nok beskjært det mer i underkant. Ikke mye riktignok.
Synes også at det ser ut som at skoene er for store for modellen - bokstavelig talt. Det trekker ned.
Sondre G.

Ja, desverre litt uheldig med størrelsen der. 39 er visst ikke allround blandt alle jenter :) Takker for kommentarer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu